helgasmit.nl

OPLEIDING NATURAL VOICE® WORKER

 

Werken met de helende krachten van je stem is zo oud als de mensheid zelf

JOUW STEM IS JOUW APOTHEEK

 

VOOR WIE

Voor therapeuten, onderwijzers, coaches, zorg-professionals en ieder die beroepsmatig bewust de helende krachten van zijn stem wil kunnen inzetten.

HET PAD VAN DE NATURAL VOICE® WORKER

 

Allereerst leer je je BRON-STEM met jouw BRON-TAAL kennen: jouw persoonlijke NATURAL VOICE. Van daaruit ontwikkel je jouw vermogen tot medicijnzang.

 

 

JOUW VOLLEDIG RESONERENDE KLANKLICHAAM

 

Je leert hoe je jouw fysieke lichaam kunt omzetten naar een volledig resonerende klankkast. Het muziekinstrument dat jij bent. Dit klanklichaam is jouw NATURAL VOICE® basiswerktuig.

 

STEMLEZEN

 

Met dit klinkende lichaam van jou leer je luisteren. Als een soort “auditieve scanner” je cliënt/patiënt te “lezen”. Je ontwikkelt een steeds verfijnder afgestemd “gehoor” voor de orkestraties van de ander.  Je leert met je stem lichamelijke en mentale  blokkades te traceren en met REINIGENDE ZANG weer in de stroming van het systeem te brengen. Aldus pijn te verlichten, vastzittende emoties en ongezonde programmeringen in het systeem te zuiveren.

MEESTERCEL/PIJNAPPELKLIER

 

Je leert hoe je met je BRON-STEM je hersengolven kunt vertragen. Dit brengt niet alleen een fantastisch heilzame ontspanning voor jou en je kliënt. Maar biedt tevens een effectief instrument om mensen met verslavingsproblematieken en slaapstoornissen te helpen in hun proces naar herstel. En stelt je in staat harmonische balans te brengen bij stressklachten, burn-outverschijnselen en overspannenheid.

 

DE WETTEN VAN TRILLING, HARMONIE en RITME

 

Met je kennis van de wetten van TRILLING, HARMONIE en RITME ontwikkel je ook grondtoon- en tonaliteitsbewustzijn. En leer je tijdens de opleiding met het muziekinstrument dat het dichtst bij jou staat je NATURAL VOICE® vaardigheden in te zetten. Dat kan zijn jouw ukelele, gitaar, je gong of simpelweg je stemvork...

Vooropleiding

Module 1             Je sterkste spier is de tong, je sterkste bot je kaak

Module 2             Van kippenvel tot op het bot

Module 3             Van mijmermelodie naar laserstraal

Module 4             Maskers, doeken en dempers

Module 5             Oerknal en boventonen

Module 6             Verandering is de constante waarde