helgasmit.nl

OPLEIDING NATURAL VOICE® KLANK-SJAMAAN

 

VOOR WIE

-Je wilt samenvallen met de oorspronkelijke harmonie van aarde en kosmos.

-Je wilt je  gedachten, gevoel en levenskracht op één lijn kunnen houden met de veranderende aarde en met ons immer veranderende zelf. 

-Je wilt je ontwikkelen tot effectief instrument van heling en groei. Voor je zelf, voor de ander en voor Het Grote Geheel.

Het ruime assortiment Natuur-Percussie instrumenten waaronder de grote water-drums maken hun opwachting. Met uiteraard de DJEDJET. De Oud-Egyptische boogharp, het kloppende hart in Helga's MuziekTempel. Waarvan de onderste 4 darmsnaren zijn gestemd op 68,5 Hz, de frequentie van onze planeet Aarde. Zij voeren je direct mee in de vrije improvisaties van de Trance-Zang structuren. Bijzonder! Het brengt exact dezelfde groove als een Sjamanen-Drum.

HET PAD VAN DE NATURAL VOICE® KLANK-SJAMAAN 

Allereerst leer je je BRON-STEM met jouw BRON-TAAL kennen: jouw persoonlijke NATURAL VOICE. Je zingt jezelf tot boom die met wortels, stam en kruin de verbindende schakel is van de  aarde met de hemel. Gedurende de opleiding werk je toe naar jouw ritueel zangerschap. Dat is een vorm van Trance-Zang in jouw Brontaal die je kunt inzetten bij rituele ceremonieën. Bij overgangsmomenten in de levensloop of bij natuurlijke markeringen zoals de maancyclus. Dienstbaar toegepast in de buitenwereld of in de beslotenheid van jouw persoonlijke heilige ruimte.  Net wat jou past. Het is de kerntoets van jouw Klank-Sjamanistische ritueel bij de afronding van de opleiding.

 

STEMLEZEN

Als Klank-Sjamaan (wandelende symfonie) ontwikkel je een steeds verfijnder afgestemd gehoor voor de orkestraties van de ander en Het Grote Geheel: 

-Waar de spanningen in t lichaam zitten. In iemands stemklank kun je elk moment de precieze toestand van diens systeem “horen”.

-Als stemlezende Klank-Sjamaan ga je communiceren met je bondgenoten, vrienden en geliefden van het mineralenrijk, het plantenrijk, dierenrijk, de sterrenvolkeren.....

-En als stemlezende Klank-Sjamaan ga je je bekwamen in REINIGENDE ZANG. Oude werkelijkheden in de cellen en DNA, vastzittende emoties en ongezonde programmeringen in het  systeem zuiveren in de stroming.

 

INWIJDINGEN en ACTIVATIES:

-Herverbinding met je eigen Brontaal

-Installatie  Pranakanaal en lichtlichaam

-Reizen naar de Droomtijd waar je leert werken met  jouw kwantumwereld

 

JE LEERT:

  • De Boomademhaling
  • De PAUW-LEEUWERIK-GEIT-REIGER-NACHTEGAAL-PAARD-OLIFANT meditatie
  • AUM en BOVENTONEN, Meestercel en DNA 
  • AUM en DE ANAHATA NADA, het ongemaakte geluid
  • De Heilige Klinkerpiramide
  • Werken met trillingsfrequenties van de Sacred Solfeggio, de Meesterstemvork

Vooropleiding

Module 1          Laat je sap stromen en zoek je vleugels

Module 2          Van koolstof naar sterrenstof

Module 3          Kristallen Kokers

Module 4          Je innerlijke antenne

Module 5          De wetten van eenheid, resonantie en harmonie

Module 6          Maskerbewustzijn